Personal Sportcoaching Venlo

Actief aan de slag met je personal trainer

Personal Booster programma

Sta je er weleens bij stil wat jij nodig hebt om je goed te voelen? Wat jou zou kunnen helpen om fysieke, mentale en sociale uitdagingen het hoofd te kunnen bieden? Wat betekent een betekenisvol leven voor jou ofwel; wat geeft jou levensvreugde en levenskwaliteit? Deze vragen zijn nog best lastig te beantwoorden! Laat ons je helpen meer inzicht te krijgen in jouw persoonlijkheid en hoe deze in te zetten tijdens het sporten én in het dagelijks leven. Personal Sportcoaching Venlo en Vis in het water hebben hun krachten gebundeld in een mix en match programma dat volledig aan te passen is naar jouw behoeften. In dit programma gaan we (samen of individueel) op zoek naar het antwoord op de vraag: 

Wat betekent meer levenskwaliteit voor mij en hoe kan ik dit duurzaam bereiken?

In deze workshop krijg je meer inzicht in jouw persoonlijkheidskenmerken en hoe deze jouw gedrag, gedachten en acties beïnvloeden in het dagelijks leven maar ook tijdens het sporten. Je leert hoe mindset jou kan helpen om je goed te voelen en met uitdagingen om te gaan.

Tijdens de basis workshop van het Booster Programma krijg je een mooi inzicht in jouw persoonlijkheidsvoorkeuren met behulp van Insights Discovery, gebaseerd op het werk van de psycholoog Carl G. Jung, die baanbrekend werk heeft verricht op het gebied van persoonlijkheidstypologie. Zijn uitgangspunt was dat elke mens uniek is en ook dat ieder mens bepaalde diep gewortelde psychologische voorkeuren heeft, die hem/haar een bepaalde kijk op situaties geven. Het gedrag dat voortkomt uit deze voorkeuren bepaalt bijvoorbeeld hoe hij/zij communiceert, besluiten neemt, samenwerkt met anderen en leiding geeft.

We gaan op een interactieve manier aan de slag met jouw resultaten van de vragenlijst die je voorafgaand aan de workshop ingevuld hebt. Je krijgt ieder geval inzicht in jezelf: bewustwording van eigen kwaliteiten en weg naar meer levensgeluk en levenskracht.

Het tweede gedeelte van de workshop zoomen we in op jouw levenskwaliteit. Wat is dat voor jou? Waar kun je nog wat ondersteuning gebruiken? Hoe wil je dit aanpakken? En hoe kunnen jouw persoonlijkheidsvoorkeuren je daarbij helpen (en hinderen)?

We geloven dat deze workshop jou de Boost geeft die je nodig hebt om jezelf (nog) beter te begrijpen zodat je jouw volledige zelf kan inschakelen voor meer levensvreugde en vitaliteit.

 

Aan het einde van deze workshop:

Hiervoor krijg je:

Workshop

Deze workshop kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Ga jij samen met ons op zoek naar levensvreugde en vitaliteit? Ben jij ook nieuwsgierig naar jouw eigen fysieke en mentale kracht en wil jij leren om deze bewust in te zetten? Gun jezelf dan deze persoonlijke boost!
Doe mee en maak van 2022 JOUW jaar!

Deel 2: Het vervolg

Wanneer het antwoord op de vraag: ‘Wat betekent meer levenskwaliteit voor mij en hoe ga ik dit duurzaam bereiken’, duidelijk is geworden en je nog behoefte hebt aan een vervolg kun je nog dieper in gaan op specifieke onderwerpen tijdens op maat samengestelde vervolgsessies. Afhankelijk van de vraag kan dit individueel of in een groep vervolgd worden bij Personal Sportcoaching Venlo, JaYoga! of Vis in het water.

Onderwerpen tijdens vervolgsessies zouden kunnen zijn:

Wij kijken ernaar uit jullie te mogen ontvangen in ons boosterprogramma!

Are you ready to change your lifestyle?

Start today!