Personal Sportcoaching venlo

Actief aan de slag met je personal trainer

Het verhaal achter Personal Sportcoaching Venlo

Mijn naam is Tanja Zajec. In de nazomer van 2019 besloot ik dat het roer om moest. Ik zat gevangen in een omgeving waarin ik niet gelukkig was. Op een onbewaakt ogenblik ben ik noodgedwongen gevlucht. Drie jaar had ik erover gedaan om deze stap te zetten, toe te geven dat dit leven minder prettig was dan dat ik de buitenwereld al die tijd deed geloven. Een verwarrende periode brak aan. Hoe was het mogelijk dat ik verzeild was geraakt in een leven waarin ik me liet verleiden en manipuleren. Ik had mezelf eigenlijk sterker ingeschat.

“Personal Sportcoaching Venlo is ontstaan vanuit verbinding en plezier.”


Tanja

Het verhaal achter Personal Sportcoaching Venlo

Me bewust wordend van mijn eigen valkuilen begon ik anders in het leven te staan. Crossfit en yoga bleek een erg goede combinatie om de verbinding tussen mijn lichaam en geest te herstellen. Ik werd sterker, fitter, scherper en gelukkiger! En ondanks dat ik op dat moment geen sportieve doelen voor ogen had, gingen ook mijn sportprestaties met sprongen vooruit. Ik haalde het een na het andere persoonlijke record.

Het ontstaan van Personal Sportcoaching Venlo

Toen corona uitbrak ging ik buiten sporten. Steeds meer mensen sloten zich bij me aan. We ontsnapten even aan de grillen van corona, werkten actief aan onze gezondheid en genoten van de buitenlucht. En zo ontstond Personal Sportcoaching Venlo. Niet vanuit prestatiedrang, maar vanuit verbinding en plezier. Extreem fit stonden wij vooraan toen de sportscholen weer openden. Mijn trainingen bleken erg effectief en ik ging me verdiepen in het ontwikkelen van een trainingsmethode. Ik laat me inspireren door invloeden uit de CrossFit- en yogawereld. Mijn trainingen zijn gericht op fysieke én mentale veerkracht. Je wordt uit je vaste patroon gehaald en uitgedaagd je grenzen te verleggen. Je lichaam wordt sterker, leniger, sneller en strakker. Je zelfvertrouwen en intrinsieke motivatie groeit. JIJ groeit! Ik heb maar één doel, en dat is jouw levenskwaliteit verbeteren.

Zit jij ook vast in bepaalde patronen? Mentaal of fysiek? Herken jij frustratie of teleurstelling in jezelf? Ben jij klaar voor een andere manier van trainen, een andere manier van denken? Kortom, heb jij behoefte aan een boost in jouw levenskwaliteit? Vraag dan nu een gratis advies gesprek aan en geef jouw leven een positieve wending!

Voordelen van een personal trainer

Tanja - Yogability

Naast personal sportcoaching geef ik ook yogability bij yogastudio JaYoga! in Velden.

Samen met JaYoga! heb ik de mogelijkheden onderzocht (en gevonden) om naast de traditionele Hatha yoga, Yogability aan te bieden. Een functionele training gebaseerd op de drie pijlers; mind, movement en breathwork waarbij kracht en conditie op een praktische manier worden gecombineerd met de zachte ritmische bewegingen en ademhalingstechnieken van yoga. 

Yogability is een nieuwe vorm van trainen in deze regio en staat voor yoga, mobility en ability.  Yogability combineert fundamenten uit de traditionele yoga op een praktische manier met mobiliteitstraining.  In dit concept leer je je lichaamsbewustzijn te vergroten en werk je actief aan je mobiliteit, flexibiliteit, mindset, ademhaling en balans. Daarnaast werken we in de lessen óók aan kracht en conditie. Al met al een zeer complete en uitdagende vorm van trainen die zeker bijdraagt aan je prestaties bij CrossFit, powerlifting en weightlifting. 

Yogability wordt op donderdagavond gegeven in groepsverband bij JaYoga! in Velden. 

Wil jij ook wel eens een les Yogability ervaren? Ben jij benieuwd naar een combinatie van kracht, conditie en yoga? Of heb je juist behoefte aan een zen moment in onze Hatha yoga lessen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een proefles aan!

“Sta STERK in onze maatschappij!”


Tanja

Are you ready to change your lifestyle?

Start today!