Personal sportcoaching venlo

Actief aan de slag met je personal trainer

Marij; "Tanja weet me uit te dagen."

Sinds ruim een jaar sport ik onder de uitstekende begeleiding van Tanja. Zij speelt altijd in op de situatie en past zo nodig de training aan. En ze weet me altijd uit te dagen om toch een stap verder te gaan. En dat in een heel prettige sfeer. Topper die Tanja!

Marij Pollux

Sue; "Ik had een hekel aan sporten."

Ik had een hekel aan sporten maar door de begeleiding van Tanja houd ik het vol! Ik sport nu meer dan 1 jaar twee keer per week bij haar en voel mij fitter en sterker dan ooit. Niet alleen fysiek sterker maar ook mentaal. Ik volg ook het lifestyle programma bij Roeland Zevenhoven. Dit is een prima gezondheidsbewustwordingsprogramma maar sporten/bewegen maakt hier geen onderdeel van uit. Ben toen zelf op zoek gegaan en als snel bij Tanja uitgekomen. Ik had totaal geen conditie of spierkracht maar zij maakte de training op maat en zorgde er op die manier voor dat ik heel snel met grote stappen vooruit ging. Zij motiveert en pusht jou om het beste uit jezelf te halen. Ik heb veel sportscholen bezocht in mijn leven maar ik heb nu eindelijk mijn invulling voor beweging/sport gevonden. Dacht niet dat het bestond maar Topper Tanja maakt het waar! Zij begeleid iedereen op een superprofessionele manier, of je nu een ervaren sportieveling bent of net als ik was, iemand die al jaren niet (meer) heeft gesport? Ga eens een keer proefdraaien bij Tanja en verbaas jezelf:) X Sue Titulaer

Sue Titulaer

Marcel; "Problemen met de rug behoren tot het verleden."

Vandaag (21-12-2021) heb ik genoten van mijn 100ste CrossFitPlus training door @Tanja_Zajec bij @Personal_Sportcoaching_Venlo !!! Ik noem het CrossFit “Plus” omdat een privéles van Tanja voor mij een mooie combinatie is van krachttraining (weightlifting), conditietraining en stabiliteitstraining. Iedere les is helemaal op maat gesneden. Het lukt Tanja steeds weer om je flink uit te dagen. De resultaten zijn er dan ook zeker naar. Ik ben 56 jaar en voel me steeds fitter en sterker worden. Langzaam maar zeker raak ik wat overtollige kilo’s kwijt en problemen met de rug behoren tot het verleden. Ik zit gewoon beter in m’n vel! Ik wens Tanja veel succes en kan @Personal_Sportcoaching_Venlo zeer aanbevelen. Zelf blijf ik de uitdaging in iedergeval 2x per week aangaan.

Marcel, 56

Nicole; "Ik heb mijn plekje gevonden bij Personal Sportcoaching Venlo."

Sporten is niets voor mij... dat was jarenlang mijn gedachte. Ik kende Tanja Zajec al vanuit mijn vorige werkgever en ik wist dat het op persoonlijk vlak zou klikken, maar zou zij mij ook enthousiast kunnen maken voor sporten? Ja dus.... ik heb mijn plekje gevonden bij Personal Sportcoaching Venlo. Ik kan zeker onderstrepen wat iedereen over haar zegt. Zij zorgt met haar gedegen vakkennis en passie dat elke sessie anders is, passend bij mijn mogelijkheden en ze brengt me toch keer op keer uit mijn comfortzone.

Nicole, 51

Francis; "Zeker een aanrader!"

Sinds enkele weken sport ik samen met Tanja. Dit bevalt me ontzettend goed. Tanja heeft verstand van zaken en weet je goed te motiveren. Zeker een aanrader!

Francis, 39

Mieke; "Ik ben sporten leuk gaan vinden en ik kijk elke week uit naar de les"

Sporten.....het was iets wat ik moest van mezelf omdat beweging gezond is. Maar aan motivatie ontbrak het me vaak. Totdat ik bij Tanja van Personal Sportcoaching Venlo terecht kwam. Tanja zorgt ervoor dat ik elke week met plezier sport. Mijn doel is meer kracht, buikspieren en conditie te krijgen. Samen met Tanja werken we aan deze doelen. Ze weet je te motiveren, ondersteunt je, moedigt je aan, let goed op je techniek en past het sportschema aan op je kunnen maar zorgt er wel voor dat het uitdagend blijft. Kortom ik ben sporten leuk gaan vinden en ik kijk elke week uit naar de les. Ik heb nu echt het gevoel dat ik effectief sport en het voelt goed voor mijn lijf!

Mieke, 44

Roy; "Ik ben in korte tijd echt heel snel vooruit gegaan!!"

Na in 2020 een jaar uit de running te zijn geweest door ziekte ben ik pas geleden opzoek gegaan naar een oplossing om mijn lichaam weer op kracht te krijgen. Zo ben ik bij Tanja uitgekomen waar ik nu een aantal weken aan het trainen ben, zowel krachttraining als conditioneel, dit 2 x in de week en ben echt in korte tijd heel snel vooruit gegaan. super professionele begeleiding en uitleg op de technieken. Echt heel blij mee. Heel erg bedankt voor alle hulp.

Roy, 44

Chloë; "Ik raad trainen bij Tanja bij iedereen aan!"

Tanja is een super bevlogen, enthousiaste trainster en sporter! Gedurende de “lockdown” heb ik verschillende keren bij Tanja gesport om mijn conditie een beetje op peil te houden. Tanja verzint altijd leuke programma’s en past deze aan voor ieder individu mocht dit noodzakelijk zijn. Ik raad daarom trainen bij Tanja bij iedereen aan!

Chloë, personal training

Heini; "Personal Sportcoaching Venlo, Tanja Zajec, een echte aanrader!"

Ik ben een echte sportliefhebber, maar door een versleten knie lukt dat fysiek niet meer voor 100%. Ook wilde ik graag wat kilo's kwijt. Door mijn schoondochter ben ik in contact gekomen met Personal Sportcoaching Venlo van Tanja Zajec. Bij haar ben ik aan de slag gegaan en met positieve resultaten, qua conditie en gewicht. Tanja voelt al snel aan welke training wel of niet bij je past, deze wordt ook goed voorbereid. Ik ben nu 3 maanden bij haar in training en bevalt nog steeds zeer goed. Na elke training heb je een voldaan gevoel. Oh ja, in mijn geval is ook nog een geweldige bijkomstigheid dat mijn huisarts mij belde dat de bloedwaardes zoals, suiker en cholesterol zijn gedaald. Mijn medicatie mag ik hierdoor gaan afbouwen. Personal Sportcoaching Venlo Tanja Zajec, een echte aanrader!

Heini, 64

Moniek; "Ik train twee keer per week en merk in korte tijd goede vooruitgang in kracht en conditie".

Ik ben enkele weken geleden gestart met trainen bij Tanja. Ik train twee keer per week en merk in korte tijd goede vooruitgang in kracht en conditie. Ik vind Tanja aardig, geduldig en enthousiast. Ze heeft de kracht om mensen zelfvertrouwen te geven. Haar lessen zijn goed afgestemd op mijn persoonlijke doelen en wisselen kracht en conditie af met flexibiliteit. Ik verbaas me iedere keer nog dat een uur zo snel voorbij kan gaan. Het is voor mij belangrijk om mijn grenzen op te blijven zoeken en uit te rekken, maar het moet wel haalbaar blijven. Ik ben geneigd om snel op te geven als het moeilijk wordt. Door de opbouw van de lessen in combinatie met Tanja's positieve energie vlieg ik door de lessen heen en doe ik stiekem veel meer dan ik had verwacht te kunnen. Na de eerste paar lessen had ik flink wat spierpijn. Ik kan me nog herinneren dat ik na mijn eerste les veel moeite had met de trap oplopen, ik heb Tanja geappt en ze reageert vrolijk en bemoedigend. Uiteindelijk ben ik boven gekomen. En de lessen daarna ging het al een heel stuk beter, ik voel nog steeds dat ik hard werk, dat hoort erbij. Mijn lichaam wordt duidelijk sterker en ik herstel sneller. Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om op deze manier in mezelf te investeren.

Moniek, 33

Martijn; "Ik ga met meer motivatie weg als dat ik had vóór een sessie."

Tanja is een gepassioneerd trainer die met minimale middelen je helemaal over de spreekwoordelijke kling kan jagen en daarbij altijd in acht houdend dat dat op een goede en gezonde manier gebeurd. Gepassioneerd in de breedste zin van het woord: veel aanvullende tips, meedenkend met je persoonlijke voorkeuren zowel qua doelen, oefeningen als waar je aan kan denken met eten. Je krijgt meer dan alleen de persoonlijke aandacht die je mag verwachten van een personal trainer en ik ga met meer motivatie weg als dat ik had vóór een sessie. Kortom een aanrader!

Martijn, 40

Karin; "Iedere les is weer anders, stap voor stap zie je je prestaties (ook mentaal!) verbeteren, zelfs als je denkt dat je grens bereikt is".

Ik train regelmatig met Tanja en kan het echt aanraden. Tanja is een top personal trainer, ze is een stok achter de deur, luisterend oor en één brok positiviteit. Je bent bij haar niet een nummertje maar doet er echt toe. Iedere les is weer anders, stap voor stap zie je je prestaties (ook mentaal!) verbeteren, zelfs als je denkt dat je grens bereikt is. Wil je ook eindelijk eens de knop omzetten? Neem dan snel contact op met Tanja, zeker een van de beste beslissingen in je leven!

Karin

Annechien; "Ik raad Personal Sportcoaching Venlo iedereen aan die graag een op een wilt sporten met een geweldige sportcoach!"

Tanja is een enthousiaste zeer vriendelijke professional die goed kan levelen. Na een intakegesprek weet Tanja wat je wensen zijn en krijg je een op maat gemaakt trainingsprogramma. Tanja is echt een topper die goed op je techniek en houding let! Ze is super enthousiast en doet haar werk vol passie. Wat ik ontzettend fijn is je sport in een veilige omgeving. Ik raad Personal Sportcoaching Venlo iedereen aan die graag een op een wilt sporten met een geweldige sportcoach!

Annechien, 45

Gijs; "Ik had het voorrecht om Tanja les te mogen geven voor DHDA".

Ik had het voorrecht om Tanja les te mogen geven voor DHDA. Een gedreven en leuk persoon met passie om mensen te helpen met een betere kwaliteit van leven door middel van bewegen.

Gijs Boeijen, docent Dutch HDA

Louisa; "Enthousiast, bevlogen, professioneel en je tot het uiterste laten gaan."

Enthousiast, bevlogen, professioneel en je tot het uiterste laten gaan.

Louisa

Lotte; "Tanja is echt een topper! ".

Tanja is echt een topper! Ze maakt een trainingsschema dat perfect bij je past en houdt rekening met klachten en wensen. Als je even niet helemaal lekker bent past ze de training zo aan dat je toch met een voldaan gevoel naar huis gaat. Tanja is enthousiast, professioneel, behulpzaam en een geweldige trainer! Ik raad iedereen aan om bij Tanja te gaan sporten! 😄

Lotte, 27

Anneke; "Geen enkele training is hetzelfde en altijd op jou mogelijkheden en behoeftes aangepast."

Als je je conditie of prestaties op een verantwoorde manier wilt verbeteren, of strakker of beter in je vel wilt zitten, ben je bij Tanja aan het juiste adres! Geen enkele training is hetzelfde en altijd op jou mogelijkheden en behoeftes aangepast. Lukt iets niet, dan heeft Tanja wel een alternatieve oefening waarmee toch het doel bereikt kan worden. Ze heeft veel kennis van zaken en blijft zich scholen en de ontwikkelingen in de branche volgen om haar trainingen te blijven ontwikkelen. Daarnaast is het ook GEWOON LEUK en gezellig!

Anneke, 54

Sjoerd; "Bij ons kennismakingsgesprek wat ik meteen verkocht en besloot direct twee keer in de week bij Tanja te gaan sporten."

Een dik jaar geleden besefte ik me dat ik weer iets aan sport moest gaan doen. En niet gewoon naar de sportschool want daar heb ik de motivatie niet voor om het vol te houden. Toen ik via via in contact kwam met Tanja en hoorde wat ze deed heb ik direct een afspraak gemaakt en wilde 1 keer in de week gaan sporten om mijn conditie in orde te krijgen en wat gewicht te verliezen. Bij ons kennismakingsgesprek wat ik meteen verkocht en besloot direct twee keer in de week bij Tanja te gaan sporten. Het was vanaf het begin elke keer een moment waarna ik uitkeek. Lekker een uur volop er tegenaan maar ook de gezelligheid mag duidelijk niet ontbreken. Door de stimulatie en motivatie van Tanja gaf het me steeds meer energie om meer dan mijn best te doen. Zo ben ik in een paar maanden 12 kilo afgevallen maar ook conditioneel en mentaal sterker geworden. Tanja motiveert me telkens weer om mijn grenzen te verleggen en zo kom ik steeds een stapje verder. Ze is niet alleen een personal trainster maar meer een coach. Na een jaar kijk ik nog steeds telkens uit naar de sport uurtjes en met name de challenges die ze telkens maakt.

Sjoerd, 44

Chantall; "Als je een personal trainster moet hebben, niet twijfelen, Tanja bellen."

Wouwww, wat een aanrader is deze dame! Zij weet de mens te motiveren en als het een keer niet gaat, geen probleem, volgende keer beter, Tanja weet echt wat ze doet, maar ook voor een praatje een lolletje is ze voor in!!! Kortom als je een personal trainster moet hebben, niet twijfelen, Tanja bellen.....

Chantall, 49

Frederike; "Jij hebt ervoor gezorgd dat ik sporten weer leuk ben gaan vinden."

Ha die Tanja, Ik wil je even laten weten dat je trainingen mij echt goed hebben gedaan! Zoals je weet zat ik tijdens de coronaperiode in een sportdip. Ik kreeg mezelf niet opgepakt. Jij hebt ervoor gezorgd dat ik sporten weer leuk ben gaan vinden. Je hebt me gemotiveerd en gestimuleerd en goede tips gegeven voor mijn lichaam. Heel hartelijk bedankt. Ik zal je bij iedereen aanbevelen. 💪🏻😘

Frederike, 54

Marianne; "Wat kan sporten toch heerlijk zijn!"

Wat kan sporten toch heerlijk zijn! Mijn eerste doel is bereikt: sporten weer leuk vinden. Nadat ik moest stoppen met hardlopen, een jaar of drie geleden, kon ik mijn 'sport' draai niet meer vinden. De lock down zou me niet verder helpen maar... Het is gelukt door de digitale lessen van Tanja! Ik sport weer en vind het leuk, echt leuk. Eerste doel bereikt. Ik werk nu, onder de bezielende en professionele leiding van Tanja, aan mijn lijf. En ja... de paar live lessen die ik nu heb mogen volgen, werpen al hun vruchten af. Gogogo 💪💪💪

Marianne

Valerie; "Haar positieve energie werkt aanstekelijk!"

Tanja van Personal Sportcoaching Venlo is echt een topper op het gebied van 1-op-1 personal training. Ik heb haar leren kennen als zeer professioneel en iemand met een stralende persoonlijkheid. Haar positieve energie werkt aanstekelijk! Daarnaast heeft ze veel vakinhoudelijke kennis en beheerst ze de technieken van de oefeningen - en die kan ze ook duidelijk uitleggen. Een echte aanrader voor wanneer je op je eigen tempo en op een toffe manier aan je gezondheid en fitheid wilt werken. 🥇

Valerie, Solvid ondernemingsadviseur

Angela; "Zij biedt mij naast intensief sporten ook een luisterend oor en ze houdt mij regelmatig een spiegel voor."

Sinds een half jaar sport ik bij Tanja, zij biedt mij naast intensief sporten ook een luisterend oor en ze houdt mij regelmatig een spiegel voor. (heb ik ook wel nodig) Daarnaast heeft zij heel veel positiviteit in zich, is ze heel oprecht maar zeker ook heel gedreven waardoor ze mij telkens weer op de juiste manier weet te motiveren om net dat ene stapje verder te durven gaan. Vaak wanneer ik denk dat het mij niet lukt, krijgt zij het voor elkaar om mij te laten inzien dat ik het wel kan en het mij wel lukt. En wat ik dan zo mooi aan haar vind is dat Tanja meestal trotser is als mij wanneer ik nieuwe doelen behaald heb. Dat motiveert mij om wekelijks bij Tanja terug te komen voor nieuwe uitdagingen. Al met al is Tanja een super personal coach die ik een ieder wil aanraden.

Angela, 43

Jean René; "Tanja slaagt er in om vanuit een oprechte warme benadering sportief bewegen en vitaliteit samen te laten komen."

Vitaliteit, levenservaring & wijsheid zijn als mens lastige thema's om eigen te maken en komen dan ook vaker met de tijd. Tanja slaagt er echter in om vanuit een oprechte warme benadering sportief bewegen en vitaliteit samen te laten komen. Haar luisterend oor en enthousiasme zorgen ervoor dat ze zich 100% inzet om jou te laten slagen in de doelen die je hebt. Haar moderne opleiding tot personal trainer in combinatie met haar eigen Crossfit achtergrond zorgen voor een ideale setting om aan je eigen gezondheid / doelen te werken.

Jean-René Ruitenbeek, bewegingswetenschapper, musculoskeletaal therapeut bij Performanz Instituut

Maartje; "Je gaat wel van sport houden als je met Tanja werkt!"

Tanja staat voor passie, enthousiasme en positiviteit! Je gaat wel van sport houden als je met Tanja werkt! Iedere training zorgt ze weer voor een sportieve uitdaging. Doordat ze feilloos mensen aanvoelt en denkt in mogelijkheden en oplossingen kan ze iedere training aanpassen op individueel niveau en weet ze hierdoor de drempel te verlagen. Bij Tanja voel je jezelf snel op je gemak en dat is ontzettend fijn! Het is niet alleen sport maar het gehele totaal plaatje wat zorgt dat je met Tanja kunt werken naar een fysiek en mentaal gezond leven! Tanja zet je letterlijk en figuurlijk in je kracht!

Maartje, gezondheids- en vitaliteitsprofessional

Jihad; "Ze laat je je eigen grenzen opzoeken op een hele fijne manier."

2 Maanden geleden begon ik me te beseffen dat ik meer aan sport moest gaan doen, ik heb een aantal lessen gehad bij Tanja en ik kan alleen maar zeggen bedankt! Tanja heeft mij heel erg geholpen op mijn motivatie weer op te pakken. Ze laat je je eigen grenzen opzoeken op een hele fijne manier. De lessen waren niet alleen uitdagend, ze waren ook erg motiverend om steeds door te blijven gaan. Zeker een aanrader!!

Jihad, Personal training

Rob; "Tanja is een gedreven en gepassioneerde coach en heeft daarnaast een sterk en toegankelijk karakter."

Ik train nu een aantal maanden bij Tanja en ik kan het sterk aanbevelen aan mensen die lekker fit willen worden en/of blijven! Tanja is een gedreven en gepassioneerde coach en heeft daarnaast een sterk en toegankelijk karakter. Door haar sportcoaching op maat en het uitdagend programma tijdens de lessen ben ik de afgelopen maanden met sprongen vooruit gegaan in zowel kracht, conditie als uithoudingsvermogen. Ten slotte leert ze jou graag de fijnste technieken van de meest nuttige sportoefeningen! 💪🏻 👍🏻

Rob, 36

Are you ready to change your lifestyle?

Start today!